Savisaar osaleb homme presidendi vastuvõtul

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Keskerakonna esimees, Tallinna linnapea Edgar Savisaar osaleb homme Kadriorus president Toomas Hendrik Ilvese vastuvõtul, kuigi üldjuhul ta sellistel üritustel ei osale.

Tallinna pressiteenistuse teatel osaleb Savisaar homme paljudel taasiseseisvumispäeva üritustel, muu hulgas läheb ta ka kell 18 algavale presidendi vastuvõtule Kadrioru lossi roosiajas.

Tallinna linnavalitsuse pressiesindaja ütles Postimehele, et tegemist ei ole siiski esmakordse juhtumiga, kui Savisaar taasiseseisvumispäeval presidendi vastuvõtul osaleb ja seda on juhtunud ka varem.

Vähemalt viimastel aastatel ei ole Savisaart taasiseseisvumispäeval presidendi roosiaia tehtud piltidel märgata.

Savisaar ütles 2010. aasta lõpus teleintervjuus, et ta ei pea ennast presidendi juurde minemiseks liialt tähtsaks. «On ju küll vastuvõtte, kus ma olen käinud, näiteks 20. augusti vastuvõtud presidendi roosiaias,» ütles Savisaar toona.

Savisaare sõnul ei osale ta vabariigi aastapäeval 24. veebruaril presidendi vastuvõtul sellepärast, et see langeb kokku tema Lääne-Virumaal asuva Hundisilma talu sünnipäevaga.  «Sel päeval 1996. aastal ma kolisin siia tallu, hakkasin siin elama ja sellest ajast peale sel päeval peetakse siin talu sünnipäeva,» põhjendas Savisaar vabariigi aastapäeval presidendi vastuvõtul mitteosalemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles