Tallinn International Horse Show 2014

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn International Horse Show 2014
Tallinn International Horse Show 2014 Foto: Kultuurikava.ee
Alexela esitleb:

Tallinn International Horse Show 2014


Traditsioon jätkub! Baltimaade suurim hobushow Tallinn International Horse Show toimub seekord 3. - 5. oktoobrini!



Tuhanded fännid saavad kolme päeva jooksul Saku Suurhallis osa kõrgetasemelisest rahvusvahelisest ratsavõistlusest. Meelelahutust pakuvad ainulaadsed hobuetendused ja tuntud Eesti artistid. Eesti ratsaspordi suursündmusele on oodatud kõik – siin jagub põnevust igas vanuses hobusehuvilisele! Kõige pisematele on avatud lõbus lasteala.



Ürituse raames peetakse sel aastal kaks FEI Maailma Karika etappi: laupäeval koolisõidus Forteco Grand Prix ja pühapäeval ürituse kulminatsioonina takistussõidu Maailmakarika etapp Alexela Grand Prix. Koolisõidu MK etapp toimub Eestis esmakordselt ja oodata on põnevat võistlust.



Tallinn International Horse Show on regiooni suurim rahvusvaheline ratsutamisvõistlus ja käesoleval aastal toimub Eesti suurim sisehalli spordiüritus juba 12. korda! 2013. aastal osales Tallinn International Horse Showl 92 sportlast, 184 hobusel, 8 riigist, kes tegid kokku 505 starti.



Tallinn International Horse Show korraldamisele aitavad kaasa mitmed meie head koostööpartnerid nagu Eesti Vabariigi Kultuuriministeerium, FEI (Rahvusvaheline Ratsaspordi Föderatsioon), Tallinna Linna spordi ja noorsooamet ning paljud edukad rahvusvahelised ja kodumaised äriühingud. Horse show esitlejaks on pikki aastaid olnud Alexela. Võistlust korraldab Eesti Ratsaspordi Liit.



12 aastat tõelisi emotsioone!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles