Ahvide planeedi koidik (Dawn of the Planet of the Apes)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahvide planeedi koidik (Dawn of the Planet of the Apes)
Ahvide planeedi koidik (Dawn of the Planet of the Apes) Foto: Kultuurikava.ee

Geneetiliselt arenenud ahvide kogukonda juhatab kindla käega Caesar, esimene omasuguste seas, kes on koondanud enda ümber terve ahvide armee. Nüüd aga ohustab neid rühm inimesi, kes on suutnud üle elada kümnekonna aasta eest tervet maailma raputanud hävitava viiruse, mida hakati kutsuma ahvigripiks. Kaks poolt saavutavad hapra vaherahu, aga see ei kesta kaua ning peagi jõutakse sõja lävele, mis peab otsustama, kummast saab planeeti valitsev liik.



Haarav ulmeseiklus "Ahvide planeedi koidik" on järjeks 2011. aastal nii publiku kui kriitikute poolt kiidetud üllatushitile "Ahvide planeedi sünd". Caesari rollis jälle Andy Serkis ("Sõrmuste isand", "King Kong"), lisaks talle teevad kaasa Jason Clarke ("Suur Gatsby"), Gary Oldman ("Pimeduse rüütel"), Keri Russell ("Felicity"), Toby Kebbell ("RocknRolla"), Kodi Smit-McPhee ("Lase mind sisse"), Enrique Murciano ("Allatulistatud Black Hawk"), Kirk Acevedo ("Peenike punane joon") ja Judy Greer ("Järeltulijad"). Filmi lavastajaks on Matt Reeves ("Cloverfield", "Luba mind sisse").

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles