Sticky Nipples Revue Burlesque showõhtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sticky Nipples Revue Burlesque showõhtu
Sticky Nipples Revue Burlesque showõhtu Foto: Kultuurikava.ee

Sticky Nipples Revue burlesque showõhtu tuleb taas ning seekord veel suuremana!





Seekord oleme kolinud linnale lähemale ning leidnud endale suurema pesa, kuhu ootame teid nautima õhtut täis huumorit, burleski, sädelust ning üllatusi. Lisaks meie kohalikele showesinejatele pakume teile ka kargeid, erinevatel maailmalavadel esinenud, põhjamaiseid pärleid Soomest ning näitame päris esimest korda Eestis BOYLESQUE'i! Jah, see on see, kui mehed teevad burleksi.





Laval: 
Holy Curves! (FIN)



Albine A. Dorable (FIN)



Olivia Rouge (FIN)



Sir Willy Waterlily (FIN)



Affinity Starr



Miss Chrissy Kiss



Foxy Suzy



Scarlet Lucy



Secret Silk Showgirls



Müstika Magical Theatre ja Berit Aicha Vill




Õhtut juhib:



Mustkunstnik Charlekas




Electro swingi toob majja:



DJ RedLip





Showprogrammile lisaks saab teha kohapeal Mats Õunaga vintage stiilis fotosid ning taas kord valime publiku seast välja ning  premeerime "Best dressed" naise ja mehe, seega otsige kappidest välja oma kõige silmapaistvamad kostüümid!





Dresscode: Shikk vintage




NB! Et sügis on porine aeg, siis porine aeg, palume kõikidel külastajatel võtta kaasa vahetusjalanõud, et peenemate preilide pikad kleidisabad ei saaks mustaks. Kellel puhtaid jalanõusid pole, neile laename omalt poolt selleks õhtuks susse.





Lisainfo: info@burlesque.ee


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles