Tallinn vabanes kesklinna prügimäest sentigi maksmata

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Tallinna kommunaalamet laskis kesklinna servast Laagna tee äärest koristada sinna loata veetud mitusada kuupmeetrit asfaldijäätmeid ja muud prahti ega pidanud selle eest sentigi maksma.


Tühermaale Laagna tee ehk rahvasuus kanali alguses, Lasnamäe poole sõites paremat kätt Torupilli Selveri lähedal oli kas sel talvel või juba varemgi ladustatud sadu kuupmeetreid asfaldijääke, sekka ka äärekive ja kruusa, mis on pärit ilmselt tänavate ja teede remondist, teatas ERR-i uudisteportaal.

Juuni alguses lubas kommunaalameti juhataja asetäitja, hooldusosakonna juhataja Tarmo Sulg, et prügi veetakse minema kümne päeva jooksul ning ühtlasi üritatakse välja selgitada selle omanik, et temalt veokulud sisse nõuda.

Kokkulepe platsi puhastamiseks saavutati mullu Kunderi tänava taastusremonti teinud Nordecon Infra ASiga.

«Tulenevalt vajadusest leida probleemile kiire lahendus ning likvideerida reaalne keskkonnaoht tuli Nordecon Infra Tallinna Kommunaalameti soovile vastu keskkonnareostus likvideerida, tehes seda omal kulul kuni tegelike süüdlaste väljaselgitamiseni,» lausus Nordecon Infra juhatuse esimees Erkki Suurorg.

Tänaseks ei ole suudetud reostajaid kindlaks teha.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles