Postimees.ee video: loomaaia leopardi kutsikaid kaitseb Edgar

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolm triibulist kiisut, kes said oma nimed linnapea Edgar Savisaare, linnavolikogu esimehe Toomas Vitsuti ja abilinnapea Kaia Jäppineni järgi, said täna kätte oma vaktsiinisüstid, mis tõttu aremad Toomas ja Kaia peitsid end Edgari selja taha.

Postimees.ee´le, kes käis sündmust filmimas, ütlesid loomaaia töötajad, et Edgar pidigi selline julgem olema, kes ema puudumisel õe ja venna kaitseks välja astub.

Mais sündinud haruldased amuuri leopardi kutsikad pidid täna esmakordselt rahva ette tulema kuid vihmane ilm lükkas selle plaani homseks.

Väikeste leopardipoegade puudumine loomaaia külastajaid ei heidutanud ning vaatamata halvale ilmale oli puuride esine täis nii suuri kui väikesi. Söödi suhkruvatti ning jäätis.

Loomaaia sünnipäeva puhul oli erandkorras avatud ka laste loomaaed.

Loomaaia talitaja Linda rääkis, et loomaaia sünnipäeva tähistavad ka loomad- nendele antakse rohkem süüa kui tavaliselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles