Triatloni rattaetapp häirib Harjumaal liiklust

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatlon.
Triatlon. Foto: Erakogu

Täna hommikul kell 8 sai Saku vallas Tammemäe karjääris stardi Mart Haruoja mälestusvõistlus täispikas triatlonis. Alates kella üheksast hommikul võib triatloni rattaetapp häirida liiklust Harjumaal Tallinna ringteel ning Kanama ja Ääsmäe viaduktide vahelisel lõigul Tallinna-Pärnu maanteel.

Autojuhtidel tuleb pühapäeval arvestada nii kiiruspiiranguga kui reguleerijatega Harjumaal, ratturite ohutuse huvides on kiirus piiratud 10-kilomeetrisel lõigul Kanama ja Ääsmäe viaduktide vahel 110 km/h asemel 90 km/h, teatavad korraldajad. Mitmel võistluse teele jääval ristmikul hoiavad liiklusreguleerijaid sõidukeid kinni, et tagada ratturitele ohutus.

Korraldajad paluvad autojuhtidel suhtuda võistlejatesse mõistlikult, ratturid peavad distantsi läbima individuaalselt ehk grupisõitu ei toimu.

Raudmeestest võistlejad läbivad üheksandat korda toimuval täispikal triatlonil 3,8 km ujudes, 180 km rattasadulas ja 42,2 km joostes. Kui esimestel Mart Haruoja mälestusvõistlustel 2006. aastal osales vaid kaheksa sportlast, siis tänavu on raudmehi tublisti üle saja, sealhulgas külaliselt mitmest muust riigist väljastpoolt Eestit.

Täispika triatloni läbivad kiireimad umbes üheksa tunniga, rattaetapi vahefiniš ja kogu triatloni finiš toimub Keila lauluväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles