Hukkunud rollerijuht sai löögi Andres Jõesaare autolt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolleri ja sõiduauto kokkupõrkes hukkus noor rollerijuht.
Rolleri ja sõiduauto kokkupõrkes hukkus noor rollerijuht. Foto: Postimees.ee lugeja

Tallinnas hukkus laupäeva pärastlõunal Eesti rahvusringhäälingu nõukogu esimehe Andres Jõesaare sõiduautolt löögi saanud noor rollerijuht.

Siseministeeriumi teatel juhtus õnnetus kell 16.03 Nõmme tee ja Linnu tee ristmikul, kus 50-aastane Jõesaar sõitis Volvoga punase fooritule ajal ristmikule ning põrkas seal kokku rohelise tule ajal sõitma hakanud rolleriga Aprilia, mida «Aktuaalse kaamera» andmeil juhtis 17-aastane noormees. Esialgseil andmeil oli poisil ligi kolme-aastane rolleri juhtimise kogemus.

Rolleri juht hukkus kohapeal ning rolleril sõitnud 16-aastane neiu toimetati haiglasse. Kontrolliks viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse ka Volvo roolis olnud Jõesaar.

Jõesaar ütles pühapäeval BNSile, et avaldab sügavat kaastunnet hukkunud noormehe perele ning loodab, et viga saanud neiu paraneb ruttu. Juhtunu täpsed asjaolud peab tema sõnul välja selgitama juurdlus. «Minul on silme ees roheline foorituli, nii kaua kui paremalt poolt käis pauk,» ütles ta.

Politsei algatas liiklusõnnetuse põhjuste väljaselgitamiseks kriminaalmenetluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles