SÜGISTANGO. Tango Orchestra Misterioso

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SÜGISTANGO. Tango Orchestra Misterioso
SÜGISTANGO. Tango Orchestra Misterioso Foto: Kultuurikava.ee
Tango Orchesrta Misterioso (Venemaa) esitleb:


Anatoly Safonov - bandoneon,


Jacob Chetverukhin - viiul,


Anton Semenovskiy - tšello,


Maria Razmahnina - klaver,


Yuri Gorelov - kontrabass.



Tango Orchestra Misterioso kutsub teid sukelduma argentiina tango muusikamaailma. Ühendades harvakasutatava argentiina pilli, bandoneoni helid klaveri, viiuli, tšello ja kontrabassiga, panevad need muusikud teid uskuma, et argentiina tango on sama ettearvamatu, täis armastust ja emotsioone nagu elu ise. Orkester esines esimest korda rahvusvahelisel areenil 2009. aasta Berliini filmifestivalil. Alates sellest ajast jätkab orkester väsimatult kuulajate rõõmustamist erinevatel festivalidel, etendustel ja kontsertidel, tehes koostööd koos maailmanimega tantsijatega ja koreograafidega. Orkestri repertuaari kuulub klassikaline "kuldaja tango", kaasaegne "Tango Nuevo" aga samuti tangostiilis omalooming.



Tantsivad Jessica Štšerbakova ja Somer Surgit - rahvusvaheliselt tunnustatud tantsijad, kelle tantsus on põimunud elegants, kirg ja tunnete sügavus. Koos muusikutega kergitavad nad saladusloori tango sügavast maailmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles