Muinasjutuline tantsuetendus 'Kuu Poiss'/ Балет-сказка 'Лунный Мальчик'/ Lunnõj malchik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muinasjutuline tantsuetendus 'Kuu Poiss'/ Балет-сказка 'Лунный Мальчик'/ Lunnõj malchik
Muinasjutuline tantsuetendus 'Kuu Poiss'/ Балет-сказка 'Лунный Мальчик'/ Lunnõj malchik Foto: Kultuurikava.ee
Goltsman Ballett esitleb
Muinasjutuline tantsuetendus „Kuu Poiss“


20. november kell 10.30


21. november kell 13.00


22. ja 23. november kell 17.00



KUMU auditoorium



Idee ja lavastus: Maria Goltsman


Helikujundus: Jevgeni Berezovski


Koreograafia ja esitlus: Märt Agu, Helle-Maria Mitt, Heili Parras, Üüve-Lydia Toompere, Egor Zadoya


Valguskujundus: Kaisa Paluoja


Kostüümid: Maria Goltsman ja Tetyana Novozenina


Foto: Ellen Loitmaa



Tantsulavastu

s „Kuu Poiss“

on mõeldud lastele alates 4. eluaastast ning räägib ühest poisist, kes elab üksi hõbedase Kuu peal. Tema Kuu ümber tiirlevad komeedid, lendavad tähtkujud ja sõidavad tähelaevad, kuid mitte kellelgi neist ei ole aega mängida väikese Kuuelanikuga, kõik on väga hõivatud. Sõbraotsingud toovad lapse Maa peale. Selle värvilisel planeedil ootab teda palju seiklusi, avastusi ning ootamatuid kohtumisi. Kuid Poiss võib jääda Maale ainult võlumänguasjana, kes ärkab ellu alles siis, kui ta on leidnud endale tõelise sõbra. Kas ta leiab südame, kes armub temasse nii tugevalt, et oma armastuse jõuga aitaks tal vabaneda lummusest?




Info

: goltsmanballet@gmail.com, tel  5062345, www.piletilevi.ee, www.inarke.ee  Facebook: Goltsman Ballet



Toetajad: Eesti Kultuurkapital, Inimese Arengu Keskus, Tallinna Tantsuakadeemia, Tallinna Ülikool, Artmaailm,  Shokobox, Goltsman Therapy, Sound Officers, Tet&Fur




..........................................................



Maria Goltsman (1978) on Tartu Ülikooli semiootika ja kulturoloogia teadusmagistrikraadiga vabakutseline tantsija, koreograaf ja kaasaegse balleti treener. Maria on lõpetanud Vanemuise Tantsu- ja Balletikooli Jelena Poznjak-Kõlari klassi, töötanud balletiartistina Vanemuise Teatris, täiendanud ennast LABAN kaasaegse tantsu keskuses Londonis. Maria lavastab, tantsib, õpetab TLÜ koreograafia osakonnas, DanceAct College´is ja tantsustuudios, korraldab "tantsijalt tantsijale" (alastes 2006) ning Goltsman Ballet Studio (alates 2014) tööd. Koreograafina on Maria toonud lavale etendused "tühjuste täitmine" (2009), "Merikajakas" (2011), "Hingamised" (2011), „Sofi ja Võlulind“ (2012), „Siddhartha“ (2013). 2012. aastal asutas Maria vaba tantsutrupi Goltsman Ballet, mis tegutseb kaasaegse balleti valdkonnas. Aastas 2013 sai Maria Eesti Kultuurkapitali Ida-Virumaa ekspertgrupi poolt aastaauhinda tantsukultuuri arendamise eest. Alates 2014 toimib ka Goltsman Ballet Studio, kus saavad tantsu õppida nii väikesed, kui suured tantsuhuvilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles