Nahkhiired saavad Kadriorgu pesakastid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nahkhiir
Nahkhiir Foto: Toomas Huik / Postimees

Tallinna kommunaalamet otsib hankega kaitsealustele nahkhiirtele Kadrioru pargi tiikide ümbrusesse soodsate elunemistingimuste loojat.

Hanke sisuks on valgustite ja kaablite paigaldus, elektrikilpide paigaldus ja ümbertõstmine projektijärgsesse kohta, nahkhiirtele puidust varjekastide paigaldamine ning infotahvlite rajamine, selgub hanke teatest.

Pakkuja peab omama kehtivat muinsuskaitse alal töötamise luba mälestise ning UNESCO maailmapärandi nimekirja kantud objektil asuva ehitise konserveerimiseks. Pakkuja kolme viimase majandusaasta netokäive ehitustööde osas peab olema igal majandusaastal vähemalt 100 000 eurot ning pakkujal tuleb esitada andmed enda kolme viimase majandusaasta ehitustööde netokäibe kohta.

Hankelepingu alguseks on planeeritud tänavu 8. september ja lõpuks 18. detsember. Hankelepingu sõlmimise kriteeriumideks on madalaim hind.

Pakkumisi hankel osalemiseks ootab Tallinna kommunaalamet 25. augustini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles