Savisaar lubab teede valmimise rallit ka ilma valimisteta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval Kärberi tänava korrusmajade vahel uued parklakohad avanud linnapea Edgar Savisaar teatas hoogsalt, et käes on teede valmimise ralli. «Ja ilma igasuguste valimisteta,» lubas meer.

Linn aitas Lasnamäele Seli asumisse luua 81 uut parkimiskohta. Tööd läksid maksma 120 000  eurot, mis teeb iga parkimiskoha hinnaks pea 1500 eurot.

Savisaare sõnul  linn mitte ainult ei leevendanud elanike parkimisprobleeme, vaid  lahendas ka väga tõsise probleemi.  «Nimelt puudus siiani Kärberi 29 ja 31 aadressil asuvate lasteaedade ees parkimise võimalus täielikult, mistõttu pidid lapsevanemad oma sõidukeid parkima kõnniteedel. Seega ei rõõmusta uue parkla üle ainult Seli asumi elanikud, vaid ka kõik  need, kelle lapsed siinsetes lasteaedades käivad,» märkis ta.

Savisaar lisas, et Seli kvartalist on aastate vältel kujunenud kaunis, hubane ja eeskujulik asum Lasnamäel ja andis  lubaduse, et Seli ei ole ainuke asum, mille linn korda teeb.

Lasnamäe linnaosavanema Olga Ivanova sõnul läheb elu Lasnamäel paremaks ja inimesi tuleb juurde. «Sisekvartaalsete teede remont on meie prioriteet, aga veel mõni teinegi tee saab korda - näiteks Võidujooksu tänav, Punane ja Varraku tänav,» rääkis Ivanova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles