Šokeeritud pealtnägija: poe ees kakelnud joodikud haarasid raudkangi

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus. Pildil puudub seos sündmusega.
Kaklus. Pildil puudub seos sündmusega. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tallinna turgude juht Tiia-Liis Jürgenson postitas suhtluskeskkonda Facebook õõvastava juhtumi Tallinnast Sõle tänavalt, kus poe ees kakelnud joodikud haarasid oma argumentide kinnituseks appi metallist lauajala.

«Lõuna ajal poes käies oli vaatepilt šokeeriv. Viieliikmeline purupurjus meeste kamp istus poe ees puu all, nende ees oli igat marki avatud alkoholipudeleid ja ise olid nad kõik maani täis. Vahepeal läks kahe noormehe vahe suureks rüseluseks, üks ähvardas teist raudkangiga, kuni kakluseni välja,» vahendas kirjutaja.

«Õnneks raudkang kaasjoomakaaslaste abiga käiku ei läinud. Poodi jalutajate ja väikelaste emade ja laste aadressil pilluti seltskonna poolt teravusi. Täitsin kodanikukohust ja teavitasin sellest politseid, kelle poolt lubati koheselt tulla olukorda kontrollima. Jälgisin olukorda ca 30 minutit, kuid selle aja jooksul ei toimunud politsei poolt mingit reageeringut, ega ei olnud saabunud ka muid korrakaitsjaid olukorda lahendama. Politsei maja asub Sõle Selverist viie minuti tee kaugusel,» kirjutas ta.

Politsei pressiesindaja Helen Uldrich kommenteeris Tallinncityle, et eile kell 11.41 teatati politseile, et Tallinnas Ehte tänava 1 parklas on tekkinud konflikt joobes seltskonna kahe liikme vahel. «Politseipatrull jõudis sündmuskohale 11.49,» märkis Uldrich.

«Politseinikud kontrollisid seltskonnas viibinud isikute andmed ning võtsid neilt selgituse juhtunu kohta. Meestel ei olnud üksteise suhtes pretensioone ning pärast politseinike selgitustööd selle koha, et omavaheline nääklemine ning lärm häirib möödakäijaid ning tekitab arusaadavalt ebamugavusi, läks seltskond laiali.»  Väidetav raudkang, milleks osutus rauast lauajalg ning mis lebas seltskonnast veidi eemal puude all, meeste endi väitel neile ei kuulunud ning Uldrichi sõnul võtsid politseinikud selle endaga kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles