Vähekindlustatud perede lapsed saavad korralikud ranitsad

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolikott.
Koolikott. Foto: Tairo Lutter

Eesti Punase Risti Tallinna Selts varustab 336 vähekindlustatud perekondade kooliminevat last esmaste koolitarvetega täidetud ranitsaga.

Kampaania «Ranits 2014» pidulik lõpuüritus toimub neljapäeval, 14. augustil kell 11 Coca-Cola Plaza kobarkinos. Pidulikule üritusele kutsutud kooliteed alustavad vähekindlustatud perede lapsed saavad kätte uue, koolitarvetega komplekteeritud ranitsa. Kutsutute nimekirjad koostasid linnaosade sotsiaalhoolekandeosakonnad.

Ranitsas on kirjutamis- ja joonistamistarvetega täidetud pinal, vihikumapp, pakk värvilist paberit, pulgaliim, guaššvärvid, sirkel ja pintslid. Ranitsasse pandi veel õpetlikud raamatud «Oskame olla», «Tean tulest» ning «Alustame turvaliselt kooliteed».

Ranitsakampaaniaks oli võimalik raha annetada märgistatud korjanduskarpidesse «Aitame koos lapsed kooli!» Tallinna Rimi kauplustes, ranitsaid aitasid komplekteerida ja annavad lastele kätte Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi vabatahtlikud.

Koolikotikampaania «Ranits» on mõeldud abistamaks Tallinna linna vähekindlustatud perekondade kooliminevaid lapsi ning toimib juba 1994. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles