Kohus saatis tuttavat raskelt vigastanud mehe vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Harju maakohus karistas möödunud nädalal reaalse vangistusega meest, kes tekitas tüli käigus tuttavale raskeid vigastusi.

Põhja ringkonnaprokuratuur esitas 41-aastasele Sergeile süüdistuse raske tervisekahjustuse tekitamises.

Kriminaalasja eeluurimisel kogutud andmeil tekkis 41-aastasel Sergeil mullu 5. juuni õhtul pärast ühist alkoholitarvitamist koduteel tüli tuttava 47-aastase mehega. Esmalt tiris Sergei teist meest Tallinnas Pae tänaval kättpidi autost välja, nii et kannatanu lõi pea kaks korda vastu auto uksepiita ära. Seejärel lõi Sergei tänaval kannatanule korra rusikaga näkku, nii et too kaotas tasakaalu ja sai asfaldile selili kukkudes raske peatrauma.

Uurimise käigus Sergei tunnistas ja kahetses toimunut ning palus kannatanult andestust. 

Harju maakohus mõistis Sergeile lõplikuks karistuseks kahe aasta ja kaheksa kuu pikkuse vangistuse, millest tal on veel kandmata kaks aastat, kaks kuud ja 12 päeva. Kannatanule määras kohus materiaalse ja moraalse kahju hüvitamiseks 3900 eurot kahjutasu.

Sergeid on varem kriminaalkorras karistatud mootorsõiduki joobes juhtimise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles