Teletorni renoveerija tahab lepingu lõpetada

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna teletorni ehitusplats.
Tallinna teletorni ehitusplats. Foto: Toomas Huik

Tallinna teletorni uuendustööd on peatunud, kuna renoveerija KMG Ehitus soovib lepingu lõpetada.

«Hetkel oleme seisus, kus KMG Ehitus, kelle me valisime oma partneriks, on esitanud avalduse lepingu lõpetamiseks ja toonud erinevaid põhjendusi, miks neile jätkamine ei sobi. Me oleme selle avalduse läbi vaadanud ja neile ka vastanud, et meie arvates need põhjendused on alusetud ja hetkel leping kehtib,» rääkis Tallinna Teletorni SA juht Riina Roosipuu, vahendas ERR Uudised.

Tema sõnul ootab Tallinna Teletorn vastust KMG Ehituselt viie päeva jooksul ning kui see vastus osutub mitterahuldavaks, võib tekkida probleeme selle ehitajaga jätkamises.

Ehituse rahastaja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turismiarenduse keskuse juht Tarmo Mutso loodab, et erimeelsused saavad lahendatud, sest ehitajaga lepingu lõppemine võib tähendada, et teletorni ei saa järgmise aasta juulis avada ning Tallinna kultuuripealinna kava jääb ilma ühest tõmbenumbrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles