Victoria turvatöötajat rünnanud mees sai raske tervisekahjustuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel toimunud konfliktis Victoria laeval sai kannatada reisija.
Nädalavahetusel toimunud konfliktis Victoria laeval sai kannatada reisija. Foto: Mihkel Maripuu

Reede öösel Stockholmist Tallinna sõitnud reisilaeva Victoria pardal tekkinud konfliktis laeva töötaja ja 1988. aastal sündinud reisija Paveli vahel tekitati viimasele kehavigastusi ja sadamasse jõudes pidi mees Mustamäe haiglasse ravile siirduma.

Politsei põhjaprefektuur juhtunut kommenteerida veel ei taha, kuid mainis, et juhtunu tõttu pole kedagi kinni peetud.

Tallinki pressiesindaja Luulea Lääne ütles Postimees.ee’le, et üle 2-promillises joobes reisija Pavel tülitas teisi reisijaid ning ründas teda rahustama tulnud turvameest selja tagant õllepudeliga.

«Turvamees oli sunnitud enesekaitseks rakendama füüsilist jõudu. Kuna reisija oli äärmiselt agressiivne ning kujutas seeläbi ohtu nii teistele reisijatele kui meeskonnaliikmetele, paigutati ta kartserisse kainenema,» selgitas Lääne.

Kogu intsidendi on fikseerinud ka laeva turvakaamerad, mis kinnitavad Lääne sõnul reisija kallalaetungi turvamehele. Samuti kinnitab turvavideo vaid ühe laevatöötaja osalemist intsidendis.

Reisijale osutati laevafirma esindaja sõnul ka esmaabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles