Üleskutse: otsime Tallinna ja lähiümbruse kõige kaunimat ja kõige koledamat randa!

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harjumaal Rummu alevis asub päris kohalik Sinine Laguun.
Harjumaal Rummu alevis asub päris kohalik Sinine Laguun. Foto: Tõnu Kruusimäe

Tallinncity kutsub kõiki lugejaid avaldama arvamust randade teemal: millised rannad pealinnas ja selle külje all on suurepärased, millised sellises seisus, et parema meelega ei tõstaks sinna jalgagi? Kutsume üles avaldama arvamust ranna puhtuse, vee soojuse, puhkajate käitumise, parkimisvõimaluste jms kohta!

Rummu karjäär sai näiteks välismaiselt portaalilt kiita, samas kirjutas meile murelik lugeja: «Oleme paar aastat perega käinud ujumas Rummu karjääri järves, tegemist on küll mitteametliku kohaga, kuid see on väga populaarne. Sel aastal avastasime, et sinna, kust sai enne autoga sisse sõita, on pandud suured kivid ette(mingit selgitavat silti seal pole). Kui eelmistel aastatel liiklusega probleeme polnud, siis nüüd olid paljud autod pargitud sinna Rummu tee äärde ja osa segasid liiklust. Ka oli järve ümbrus täiesti prahti täis ja palju sodi oli. Puudusid prügikastid,» vahendas lugeja.

«See kivide panek ongi tekitanud selle segaduse parkimisega ja prügihunnikud (osa on ju nii lohakad, et ei võta oma järelt prügi kaasa, et konteinerit otsida. Neid võiks trahvida). Väikeste lastega on väga paha minna seda maad asju kaasa tassides ja antud asula pole ka kuigi turvaline, et matkavarustust täis auto tundideks eemale jätta, kuhu alarmi ei kuule,» kirjutas lugeja.

Vääna-Jõesuu rand on saanud lugejatelt kiita, Pirita rand tegi kevadel läbi uuenduskuuri.

Ootame ka teiste lugejate arvamusi nii kommentaariumisse kui ka kirja teel: toimetus@tallinncity.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles