Linlane: kuhu ma ratta linnakorteris panen, riputan elutoa lakke või?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratas.
Jalgratas. Foto: Panther Media / Scanpix

Tallinncity liiklusteemalises kommentaariumis hoogustunud sõnavõtud suvise rattasõidu poolt- ja vastuargumentidega tõid sinna ka kommentaari murelikult lugejalt küsimusega: kuhu panna ratas linnakorteris?

«Paljud linnainimesed ei saa aga näiteks rattaga sõita sellepärast, et ei ole seda kusagil kodus hoida. Ma tõesti ei ole huvitatud ratta viiendale korrusele tassimisest iga päev, lisaks kotile, läpakale, poest toodud ostudele ja siis üle elutoa vaiba rõdule lohistamisest, kus linnud selle täis teevad. Ja kuhu ma selle talvel paneks?» kirjutab lugeja.

«Keldris hoidmisest ka ei ole huvitatud, ühel kolleegil läks niiviisi neli ratast järjest, enne kui tüdis ära.Mminul nii palju raha pole. Paljudel uusehitiste elanikel pole keldriboksigi, teistel pole rõdugi. Kuhu nad peaks selle ratta panema, elutoa lakke?» muretseb ta.

«Olen sõitnud pealinnas kahe rattaga. Arvake ära mitu nendest kahest uuest ja kallist rattast on läinud uute narkodooside finantseerimiseks? Kus ma kolmanda ratta panen kui selle ostaksin? Köiega ümber kere, et ära ei varastataks?» sekundeerib teine kommenteerija.

Ootame kommentaariumisse lugejate soovitusi: kus hoida jalgratast linnakorteris?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles