Saksa liidukantsleri visiit sulgeb homme Tallinnas mitmes kohas liikluse

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik liiklust reguleerimas.
Politseinik liiklust reguleerimas. Foto: Peeter Langovits

Saksa liidukantsler Angela Merkeli visiidiga seoses soovitab politsei homme vältida autoga sõitmist Tallinna kesklinnas ajavahemikul 11-17, sest mitmetes kohtades suletakse liiklus.

«Politsei sulgeb autokolonni möödumise ajaks liikluse kuni 30 minutiks, pärast mida alustavad politseiametnikud koheselt liikluse reguleerimist, et taastada sujuv liiklus,» märkis Põhja politseiprefektuuri korrakaitseosakonna juhi ülemkomissar Kristian Jaani.

Arvestades Tallinna kesklinna tihedat liiklust tuleks liiklejatel siiski arvestada kuni 45 minutit kestvate liiklusseisakutega, lisas ta.

Politsei sulgeb teisipäeval 26. augustil kuni pooleks tunniks liikluse mõlemas suunas kell 10-12 marsruudil lennujaam - Toompea, kell 12-14.00 marsruudil Toompea - Kadriorg ning kell 15-17 marsruudil Kadriorg - lennujaam.

«Liikluse ümberkorralduste tõttu palume kõigil, kes soovivad kasutada Tallinna lennujaama 26. augustil kell 10-12 ning kell 15.30-17, arvestada lisanduva ajakuluga ning saabuda lennujaama tavapärasest varem,» ütles Jaani.

Homme piirab politsei alates varahommikust kuni kella 17-ni ka ajutiselt parkimist vanalinnas ning kesklinnas. Nimetatud ajavahemikul tuleb sõidukijuhtidel oma sõidukit parkides kindlasti veenduda, et tegemist ei ole ajutise parkimist keelava märgi mõjualaga.

Kui sõiduk on pargitud parkimist keelava märgi mõjualasse, siis sõiduk teisaldatakse. Ajutisi liikluskorraldusvahendeid asutakse paigaldama täna õhtul.

Lisaks on homme Toompeal sõidukite liikumine piiratud kell 10.45-13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles