Tallinna kesklinnas asendavad foore reguleerijad

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Võrreldes täna hommikuga on Tallinna kesklinna liikluses toimunud olulised muudatused.

Vabaduse väljaku – Pärnu maantee – Estonia puiestee ristmikul on välja lülitatud foorid ning väljas on kaks liikluse reguleerijat.

Narva maantee – Poska ja Narva maantee – Petrooleumi ristmikul lülitatakse samuti foorid välja ning asemele pannakse reguleerijad.

Samuti on rakendunud süsteem, mis suunab sadamast ja sadamasse liikuvad raskeveokid Narva maanteelt eemal.

Tänasest on liiklusolud Tallinnas erakorralised, sest ükski tramm ei sõida. Tegemist on ajutise olukorraga, kahe nädala pärast peaksid liiklusolud juba tunduvalt paremad olema, ütles abilinnapea Taavi Aas.

«Me täname kõiki liiklejaid, kes on mõistvad ja kannatlikud olnud. See olukord tuleb lihtsalt ära kannatada,» ütles Aas. «Olen enam kui kindel, et laiem üldsus mõistab, et uus ja kaasaegne trammitee kaalub üles praegused ajutised ebamugavused.»

Aas kinnitas, et linn teeb omalt poolt võimaluste piires kõik selleks, et remondiaegset olukorda leevendada. «Jälgime liiklusolukorda ja vajadusel tegutseme operatiivselt,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles