Pervert varitseb bussis naisi ja lapsi

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Facebookis levib õõvastav lugu alaealisest tüdrukust, kes sattus Lasnamäe bussis ahistaja küüsi. Šokis laps, kelle jalga oli ühemõtteliselt silitanud tumedat verd jalgu hargitav nooremapoolne meesterahvas, hakkas nutma ja palus abi kaasreisijatelt. Tänaseks menetleb juhtumit ka politsei.

«Politseid on antud juhtumist teavitatud ning Põhja prefektuuri lastekaitsetalituse töötajad on vestelnud ka 13-aastase tütarlapse emaga. Mõlemad on palutud ütluste andmiseks ning asjaolude väljaselgitamiseks ka jaoskonda,» selgitas politsei pressiesindaja Helen Uldrich.

Tema sõnul ei ole politsei seni kedagi antud juhtumis kahtlustatavana kinni pidanud ning sarnastest juhtumitest ei ole viimasel ajal politseile teada antud. Siiski leidus Facebookis mitmeid kirjutajaid, kes kirjeldasid väidetavalt sama bussiperverdi tegevust: mees litsuvat end pealinna bussides ja trollides noorte neidude külje alla, kippudes kaasreisijad sõimuga kostitama ja muutuvat mõnel juhul ka vägivaldseks.

«Politsei julgustab jätkuvalt inimesi, kes on näinud või näevad kirjeldatud juhtumitele sarnast tegutsemist või kel on andmeid kas abivajajast või kuriteo ohvriks langenud lastest, anda sellest kohe teada politseile ja kohaliku omavalitsuse lastekaitsjatele,» soovitab Uldrich.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles