Piltuudis: kas pood osteti tühjaks?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja pst. Rimis olid augustikuu esimese pühapäeva õhtuks letid kaubast lagedaks ostetud.
Põhja pst. Rimis olid augustikuu esimese pühapäeva õhtuks letid kaubast lagedaks ostetud. Foto: Tallinncity.ee lugeja

Pühapäevaõhtuseid poodlejaid tervitas augustikuu esimesel pühapäeval Tallinnas Põhja pst. Rimis meenutus kaugest minevikust: nõukaajale omaselt olid letid lagedad ning tühjadel riiulitel passis kurvalt üksik hiirelõks.

Ühe lugeja sõnul oli kauplus pühapäeva õhtul ka rahvast pungil, nõnda pole imestada, et kaubal oli minekut. Lugeja muretseb: tõesti sai kaup otsa?

«See Põhja Rimis tehtud pilt pärineb kaupluse tööstuskauba osakonnast. Seal toimub hetkel ümbertõstmine ning uued kaubad polnud veel riiulisse jõudnud. Fotol pole kindlasti puuduvate toidukaupade riiul, sest sel juhul oleks riiulil hinnasildid näha. Viimased jäävad alati oma kohale, isegi siis, kui kaup on otsa saanud,» selgitas olukorda Rimi Food AS esindaja Katrin Bats.

«Vabandame kliendi ees, kui tühjad riiulid teda häirisid! Tegutseme kiirelt, et kaupluse tööstuskauba osakond saaks kiirelt uuendatud ning tulemus oleks klientidele võimalikult mugav ja käepärane,» lubas Bats. Head pealinlased, andke kommentaariumis teada: kas teie kodupoes suvel ikka kaupa jagub?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles