Tallinnas uppus keskealine mees

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elisabeth Rooväli

Täna õhtul uppus Tallinnas Kalasadama tänaval asuvas rannas merre keskealine mees.

Täna õhtupoolikul kell 20.00 sai häirekeskus teate, et Põhja-Tallinnas Kalasadama tänaval rannas hüüab seltskond mehi meres appi, teatas Põhja päästekeskus.

Kopli pinnaltpäästjad tõid merest paadiga kaldale viis meest. Neli neist meditsiinilist abi ei vajanud, kuid viienda mehe elu meedikutel päästa ei õnnestunud. Traagiline õnnetus sai alguse sellest, et mere ääres puhkas kaks seltskonda, tarbiti ka alkoholi. Ühtäkki läks üks mees merre ujuma. Mingil põhjusel ujus ta kaugele ja sügavasse merre, kust ta oma jõududega enam kaldale ei saanud. Talle ujusid appi neli teist seltskonnas viibinud meest ning hakkasid teda kaldale transportima.

Paraku olid appi läinud mehed abivajajani jõudes samuti väsinud ning ei suutnud iseseisvalt kaldale ujuda. Mehed hakkasid meres appi hüüdma. Kuuldes kaugelt merest appihüüdeid, helistasid rannas viibinud inimesed häirekeskusesse ning päästjad tõid mehed paadiga kaldale.

Kõik veest väljatoodud mehed olid kurnatud, esimesena ujuma länud mehe elu meedikutel päästa ei õnnestunud. 

Päästeamet palub, et teised inimesed seltskonnas takistaksid oma purjus sõbra vette minekut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles