Pirita teel põles 16-korruselise kortermaja elektrišaht

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER LANGOVITS/PM

Pirita teel süttis täna pärastlõunal kortermaja elektrišaht, mille tagajärjel ei saanud mitmed elanikud enam korteritest lahkuda.

Häirekeskus sai kell 18.00 teate tulekahjust Kesklinnas Pirita tee 26F. Päästemeeskondade saabudes oli põleng kortermaja elektrišahtis, teatas Põhja päästekeskus.

Päästemeeskonnad panid tulele piiri kella 21.11-ks. Korteritesse esialgsetel andmetel tuli ei jõudnud, siiski said osad korterid suitsu-ja veekahjustusi.

Esialgsetel andmetel oli põleng elektrišahtis 4 kuni 16 korrusel. Päästjad aitasid korteritest välja inimesi, kes paksu suitsu tõttu ise korteritest lahkuda ei saanud. Kiirabi vaatas sündmuskohal üle viis inimest, keegi hospitaliseerimist ei vajanud.

Korteriomanikel, kellega majahaldur või politsei pole ühendust saanud, palutakse esimesel võimalusel helistada numbril 110. Majaelanikel, kes soovivad saada infot Pirita tee 26F sündmuse kohta, palub Põhja päästekeskus helistada majahaldur Rainer Reinbergile. Tema number on 53 914 762.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles