Fotod: jäähalli avamisele tulid tuhanded inimesed

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avati pidulikult Tondiraba jäähall, kus on kaks harjutusväljakut suurusega 30x60 meetrit ja 28x58 meetrit ning jääkeegli väljak.

Jäähalli peaareen on multifunktsionaalne – jääspordivõistluste vaheajal on võimalik peaareeni väljak katta spetsiaalse plastikuga, mis annab võimaluse ilma jääd sulatamata kuni 7000 pealtvaatajale suuri massiüritusi korraldada.

Juba 2015. aasta jaanuaris toimuvad Tondiraba jäähallis juuniorite maailmameistrivõistlused iluuisutamises.

Linnapea Edgar Savisaar avaldas lootust, et täna avatud jäähall paneb jääspordialad jõudsalt edenema ja Tallinnas on alanud uus jääaeg uisualade arengus, mis toob kaasa uusi tippe ja talente.

Savisaar nentis, et Soomes on ühtekokku 250 ja Rootsis 330 jäähalli ja eks see kajastub ka sportlikes saavutustes – nii jäähokis kui ka iluuisutamises ollakse ju ülemaailmselt silmapaistvad.

Lisaks jäähallile rajatakse koostöös erasektoriga Tondiraba spordikeskusse ujulakompleks, hostel ja võimlemishall. Tondiraba Spordikeskus asub Lasnamäel aadressil Varraku tänav 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles