Bill Clinton temaga kohtunud eestlasele: Tallinn on üks mu lemmiklinnu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Uba

Möödunud nädalal Los Angeleses toimunud jalatsibrändi Skechers konverentsil ei teinud Ameerika Ühendriikide endine president Bill Clinton temaga kohtunud eestlase eest saladust, et Tallinn on üks tema lemmiklinnu.

Clintoniga rääkinud jalatsifirma Balti piirkonna eestlasest müügijuhi Priit Uba sõnul oli tegemist kiire, ent liigutava kohtumisega. «Kui president sai teada, et ma tulen Tallinnast, siis asus ekspresident Eesti pealinna ilu kiitma,» märkis Uba.

Uba sõnul ütles Clinton talle, et Tallinn on üks tema lemmiklinnu. «Tallinnas on suurepärane vanalinn ning eriti ilus on see suviti, kui kruiisilaevad maabuvad,» vahendas eestlane ekspresidendi sõnu.

Uba lisas veel, et ekspresident mainis talle ka, et tal on kodus olemas Tallinna vanalinnast ostetud suveniir. Kust ja mis täpsemalt, jättis Clinton siiski saladuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles