BON GIOVI – maailmakuulus BON JOVI tribuutbänd/ BON GIOVI — мировое трибьют-шоу Bon Jovi/ BON GIOVI – The world’s premier tribut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BON GIOVI – maailmakuulus BON JOVI tribuut esmakordselt Eestis, 13. Septembril Rock Cafes.


Ametlik tribuutbänd BON GIOVI Suurbritanniast, kes esitab BON JOVI aegumatuid hitte, astub Baltikumis üles täiesti esmakordselt. Kontsert toimub 13.septembril Tallinna vingeimas rokiklubis ROCK CAFE!



Liialdamata võib pidada BON GIOVI-d maailmaareeni üheks juhtivaks tribuutbändiks, kes võimaldab eri maailmanurga publikul lasta endast läbi kõrgepingest toidetud muusikalise laengu ja fantastilise rock´n´roll draivi. Särav show ja armastatuimad hitid ei jäta külmaks ka pühendunumaid fänne ja melomaane!



Juba 15 aastat tegutsev bänd, loodud Suurbritannias, on kogunud omale hulganisti fänne mitte ainult oma kodumaal, vaid üle terve maailma. Kollektiivi igal liikmel on hulganisti esinemiskogemusi, mis lubab kombineerida kvaliteetse kõla särava rock showga.



Tänu vokalisti Andrea Oggiano võrdlematule andele ja karismale, koostöös ülejäänud bändiga, tunneb publik kahtlemata Bon Jovi ameerikalikku muusikalist vaimu, mis ei ole siiamaani originaalis Eestini jõudnud. Bon Giovi – reaalne Baltimaade auditooriumi võimalus kuulda armastatuid Bon Jovi hitte läbi aegade, kvaliteetses Euroopa professionaalsete muusikute esituses!



Praguseks hetkeks sisalsab bändi set-list endas enam kui 50 lugu Jon Bon Jovi erinevatest perioodidest, nende hulgas: Runaway, You Give Love a Bad Name, Bad Medicine, Keep the Faith, Living on a Prayer, Always, Its My Life ja paljud teised hitid.



Bon Giovi tuurigraafik on tavaliselt juba mitu kuud ette hõivatud. Nad on üles astunud juba enam kui 20 riigis üle maailma, sealhulgas paljudel rahvusvahelistel suurtel muusikafestivalidel. Bänd ei ole mitte üks kord esinenud eliitbrändide presentatsioonidel nagu näiteks: Jack Daniels, Harley Davidson, The British Motocycle Federation ja teised... Ja lõpuks, esinevad nad ka 13. Septembril Tallinnas, rokiklubis Rock Cafe!



Ürituse viivad läbi GALARTY AGENCY, Alterfashion Crew ja Rock Cafe maksimaalsel toetusel.



Uksed avatakse 20:00


Vanusepiirang 18+


Piletid alates 19 € müügil 31. juulist PILETILEVI esindustes.




LIVING ON A PRAYER


https://www.youtube.com/watch?v=277A-uj1lQQ



IT'S MY LIFE


https://www.youtube.com/watch?v=BI3IdC9dEDI



PROMO


https://www.youtube.com/watch?v=qS7bIteQP28

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles