Politsei algatas Kultuuritolmu juhtumi uurimiseks kaks menetlust

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu

Politsei alustas Kultuuritolmul aset leidnud intsidendi tõttu kaks menetlust- üks avaliku korra rikkumise, teine võimuliialduse tunnustel.

«Hetkel on selle sündmuse uurimiseks alustatud kaks menetlust- üks on väärteomenetlus avaliku korra rikkumise kohta, mida menetleb Põhja prefektuur, ja teine menetlus on alustatud 21. juulil Põhja ringkonna prefektuuri poolt võimu liialduste tunnustel. Ja seda menetlust viib politsei poolt läbi sisekontrolli büroo. Nende mõlema menetluse raames on alustatud tõendite kogumist, loomulikult on meil teada ja oleme vaadatud neid videoid, mis on avaldatud sotsiaalmeedias,» ütles Raul Vahtra PPA sisekontrollibüroo juht TV3 uudistesaatele.

Pirados Corporation OÜ tellimusel valmis 12-minutiline videolõik, mis justkui näitab selgelt, kui ülekohtuselt kontserdikülastajate suhtes käituti.

Politsei arvates on kogu jäädvustatu aga liialt lünklik. «Need videolõigud kajastavad ise ainult väga väikest osa kogu sündmuse ahelast,» kommenteeris Vahtra ning lisas, et oluline on teada saada, mis sel õhtul tegelikult toimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles