X Tallinna Kammermuusika Festival

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
X Tallinna Kammermuusika Festival
X Tallinna Kammermuusika Festival Foto: Kultuurikava.ee

Tallinna Kammermuusika Festivali esimese ümmarguse juubeli kontserdid toimuvad Tallinna Raekojas, Köismäe tornis, Hopneri majas, Mustpeade Majas, Rootsi-Mihkli kirikus ning festivali telgis Vabaduse Väljakul. Festivalist on saanud traditsioon ning ta kuulub eesti klassikalise muusika tippsündmuste hulka. Meie kauni pealinna väärtmuusikafestival on koondatud lühikesse perioodi ning annab võimaluse publikul nautida suurel hulgal Eesti tippmuusikute esinemisi kõrvuti väliskülalistega, kaunistades ja rikastades seeläbi Tallinna ja kogu Eesti kultuuripilti.

Tänavuse festivali esinejate hulgas on vanamuusikaansambel Ausonia Belgiast, klaveritrio Amael Sloveeniast, Tenso Euroopa kammerkoor, lauljad Arete Teemets (sopran) ja Oliver Kuusik (tenor), tšellistid Andreas Lend, Petr Nouzovsky (Tšehhi) ja Jan-Erik Gustafsson (Soome), 
viiuldaja Anna-Liisa Bezrodny, vioolamängija Johanna Vahermägi, flöödimängija Agata Igras–Sawicka Poolast, 
Eesti pianistid Irina Zahharenkova, Ivari Ilja, Ralf Taal ja Mariusz Rutkowski Poolast jpt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles