Video: vaata, kuidas vargad tegutsevad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juuli keskpaigas varastati Telliskivi Loomelinnakus Universaal-Universumi laost sülearvuti, varast pole siiani tabatud.

«Kõige hämmastavam kogu selle asja juures on see, et üks töötaja istus seal samas toas nurga taga,» rääkis vargusest Universaal-Universumi tegevdirektor Margus Kalam. Tema sõnul jälgis varguse teine asjaosaline kõike toimuvast aknast. Tundub, et varaste näol oli tegemist oma ala asjatundjatega, sest kõik käis nii vaikselt ja kiirelt, et ükski töötaja ei kuulnud midagi kahtlast.

Kalam rääkis, et Telliskivi Loomelinnakus on ennegi vargaid käinud, kes on ka videole jäänud. «Korra võeti õuest kaubaaluse pealt kastitäis kaupa, siis saime veel Säästumarketi eest mehe kätte ja osa kaubast tagasi. Kuigi varas oli jõudnud juba suurema osa sõpradele laiali jagada,» rääkis mees vargast, kes oli just vanglast vabanenud. Tookord kogu kaupa tagasi ei saadudki, tuli ainult mitmel korral politseis tunnistusi andmas käia, mis aga tulemuseni ei viinud.

Loodetavasti läheb seekord paremini. «Ega arvutit ei loodagi tagasi saada, aga hea, kui varas karistuse saab,» ütles Kalam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles