Tamm: loodame Pärnu maantee avada 1. septembriks

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse esimees Enno Tamm ütles, et Pärnu maanteel loodetakse liiklus täies mahus avada 1. septembriks.
Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse esimees Enno Tamm ütles, et Pärnu maanteel loodetakse liiklus täies mahus avada 1. septembriks. Foto: Mihkel Maripuu

Pärnu maantee trammitee rekonstrueerimise lõpptähtaeg on 1. novembril, kuid asjaosalised loodavad tänava liikluseks täielikult avada juba varem.

«Koostöös linnavalitsuse, peatöövõtja, projekteerijate ja teiste asjaosalistega oleme võtnud endale ambitsioonika eesmärgi avada Pärnu maanteel liiklus võimaluse korral ikkagi 1. septembriks. Et linnarahval ja koolilastel ning nende vanematel oleks võimalik juba 1. septembril sujuvalt kooli jõuda,» ütles Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse esimees Enno Tamm.

Ta lisas, et esialgu on rööbastee rekonstrueerimisega jõutud nii kaugele, et alates 4. augustist kuni 24. augustini seiskub trammiliiklus täielikult. Tamm tõdes, et see põhjustab inimestele kindlasti ajutisi ebamugavusi, kui pikemas perspektiivis teeb asjad paremaks.

«Mäng väärib küünlaid. Ma usun, et see tulemus saab olema üle ootuste hea. Püüame need raskused üheskoos üle elada, et edaspidi oleks meil palju ilusam, dünaamilisem, puhtam ja kiirem võimalus liikuda punktist A punkti B,» lausus Tamm.

Tamme asetäitja Toomas Sepa sõnul polegi Tallinnas varem vist nii suurt trammiliikluse seisakut olnud. «Niisugust asja, et ükski tramm ei sõida, pole vist varem olnud. Mõni liin on ikka töötanud,» ütles Sepp.

Tamme sõnul hakkab Kopli-Kadrioru hakkab tööle pärast üldise seisaku lõppu 24. augustil. «Selleks hetkeks, kui novembris saabub testsõitudeks esimene uus tramm, taastub ka liiklus Pärnu maanteel Tondi suunal. Tõsi küll, esialgu ei ületa tramm viadukti, vaid teeb tagasipöörde Vana-Lõuna ringil,» ütles Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles