Tallinna randades nautisid päikest tuhanded inimesed

Merilyn Säde
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita rand.
Pirita rand. Foto: Tairo Lutter

Täna pärastlõunal oli Tallinna randades kuuma ilma nautimas palju inimesi, Stroomi rannas ligikaudu 4200 ja Pirital 7000 inimest.

Pirita rannas püüdsid surfarid üksikuid laineid, mille tekitas sadamasse sõitev laev. Lainete saabumisest olid ilmselt paljud elevuses, sest kuulda oli naeru ja kiljatusi. Sealsamas hüppas üks noormees ühel jalal rannavalvurite juurde, jalg verine. Noormees oli oma jala vastu kivi üsna kõvasti ära löönud ning haava hakati kohe puhastama.

Stroomi rannavalve vahetusevanem Kristi Roos rääkis, et olukord rannas on rahulik ning probleeme pole olnud. Roosi sõnul on üksjagu tegemist olnud lastega, kes on oma vanemad ära kaotanud. «Vette on tulnud minna ainult vee temperatuuri mõõtmise pärast,» lisas Roos.

Pikakari rannas oli võrreldes Pirita ja Stroomi rannaga väga rahulik ning seal leidis kannatlik otsija endale ka parkimiskoha. Jäätist oli võimalik osta kõikidest eelnimetatud randadest, WC võimalus oli olemas ning ka kraanivett sai kasutada nii joomiseks kui ka jalgade pesemiseks. Ka rannas olijad olid olukorra ja tingimustega rahul.

Vaatamata sellele, et rahvast oli palju, oli enamik riietuskabiine vabad ning ka jäätiseputka juures polnud pikki järjekordi. Jäätisehinnad olid randades ühesugused, vahvlituutus olev jäätis maksis 1,60 ning masinajäätis kaks eurot. Stoomi rannas tuleb WC kasutamise eest välja käia 20 eurosenti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles