Õllesummeri ajal muutub lauluväljaku juures liikluskorraldus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummerile koguneb alati tuhandeid inimesi.
Õllesummerile koguneb alati tuhandeid inimesi. Foto: Toomas Huik

Tallinna munitsipaalpolitsei amet tuletab Õllesummeri külastajatele meelde, et ebameeldivuste vältimiseks tuleb lauluväljaku piirkonnas parkida vastavalt kehtestatud liikluskorrale, mis on tavapärasest erinev.

14.-17. juulini muudetakse Pirita teel ja Narva maanteel lauluväljaku piirkonnas ajutiselt liikluskorraldust, mistõttu  palub mupo sel ajal seal autot parkides tähelepanelikult jälgida liiklusmärke ning värskendada oma teadmisi liikluseeskirjast, kuna eeskirja muudeti viimati tänavu 18. juunil. Parkimiskorra  eirajale määratakse rahaline trahv ja sõiduk võidakse teisaldada.
 
Ajutised liikluskorralduse muudatused 14-17. juulini on järgmised:
keelatud on peatumine ja parkimine Oru, Joa ja Kuristiku tänaval;
Pirita teel Russalka juurest kuni Eesti Näituste hooneni on kiirusepiirang 30 km/h;
Narva maanteel alates Oru tänavast kuni Turba tänavani (Lasnamäe väravani) on kiirusepiirang 30 km/h;
Oru ja Mere väravate juures olevatel ülekäiguradadel on väljas liikluse reguleerijad.
 
Samuti palub mupo olla korrektne ja viisakas parkimisel Kadriorus ning teistes lauluväljaku lähipiirkondades. Palutakse mitte parkida erahoovidesse, kõnniteedele ja haljasaladele. Mupo kutsub inimesi üles suhtuma iseendasse ja teistesse lugupidamisega ning arvestama kehtiva liikluskorraldusega. Võimalusel palutakse tulla Õllesummerile jalgsi või ühissõidukitega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles