Pirital saab liuväljal tennist mängida

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tenniseväljakud Pirita spordikeskuses.
Tenniseväljakud Pirita spordikeskuses. Foto: Pirita linnaosavalitsus

Juuli keskpaigast on Pirita Spordikeskuses võimalik mängida tennist kahel väljakul, mis rajatud talvel kasutuses oleva uisuväljaku asemele.

Väljakud ning harjutussein on avatud iga päev kõigile soovijatele. Pirita Spordikeskuse direktor  Aavo Aunroos sõnas, et hetkel on tennise proovimiseks sobilik aeg, et suvepuhkust veel aktiivselt veeta.

«Need, kes on käinud, on väljakut kiitnud,“ ütles ta. Väljakutel on Plexipave kate, mis on kasutusel kõvaväljakutel ning millel toimuvad suured tenniseturniiridki. «Väljak on sile ja peaks ka kõige nõudlikumale mängijale igati sobima,» kinnitas Aunroos.

Pirita linnaosavanem Tõnis Mölder lisas, et kuigi Pirita on populaarne talvel suusatajate ning uisutajate seas, on suvel tervisepordi jaoks võimalusi  rohkesti. «Lisaks tennisemängule on võimalik laenutada ka rullsuuski ja –uiske, kõnnikeppe ning rannavõrkpalliks vajalikku,» loetles Mölder, kelle sõnul on eelmisel aastal avatud tervisespordihoone ning uued tenniseväljakud andnud sportimisele linnaosas hea tõuke.

Tenniseväljakud on rajatud uisuväljaku asemele ning väljakud suletakse alles siis kui saabuvad külmad, et siis jälle sinna linna suurim väliliuväljak rajada. Tenniseväljakute kassa, riietus- ja pesemisruumid ning reketite laenutus asuvad Pirita Tervisespordi Majas Rummu tee 3.

Tenniseväljaku kasutamine treeninguks esmaspäevast reedeni kella 8-16 ja laupäeviti pühapäeviti maksab üks tund kümme eurot, esmaspäevast reedeni kella 16-22 üks tund 14 eurot, võistlusteks üks tund 20 eurot, harjutusseina kasutamine üks tund 5 eurot ning  tennisereketi laenutus üks tund kolm eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles