TESTOSTEROON

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tegijad autor Andrej Saramonowicz


tõlkija Margus Alver 


lavastaja Enn Keerd


kunstnik Silver Vahtre


valguskujundaja Jaan Laur 


muusikaline kujundaja Feliks Kütt  osades Raivo Rüütel (külalisena), Sepo Seeman, Ago Anderson, Lauri Kink, Tambet Seling, Jaanus Mehikas, Veljo Reinik (külalisena) Poolas tohutu publikumenu osaliseks saanud komöödia räägib peost, mis järgneb luhtunud pulmatseremooniale ning kus altari ees mahajäetud õnnetut peigmeest toetavad kuus täiesti erineva tausta ja iseloomuga meest. Nende koosistumine kujuneb toostide, kakluste, diskussioonide, šokeerivate avastuste ja ootamatute südantpuistamiste seeriaks. Lõpuks leiab seltskond, et mees olla pole sugugi kerge. Eriti veel kui otsida vastust küsimusele, mis inimesi lõpuks suhtemaailmas juhib – mõistus, tunded või... hoopiski bioloogia?



NB! lastele alla 16. eluaasta mittesoovitatav!Teadmiseks - laval suitsetatakse! Esietendus 4. oktoobril 2008 Endla teatri Suures saalis.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles