Fotod: napsisõbrad laiutavad elurajoonides

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe üleskutsele vastanud inimesed nimetasid terve rea avalikke kohti, kus pidev alkoholipruukimine kaaskodanikke häirib.

Varem natukenegi ennast talitsenud joodikud on avalikus kohas joomist lubava seaduse jõustumise järel täiesti üle käte läinud, kurdavad inimesed.

Kõige kurjemaid sõnu öeldi Marja poe ja Säästumarketi ümbruse kohta. «24/7 käib joomine Marja Säästumarketi ümber, Kirsi ja Kuldnoka tänavate vahelisel haljasalal, Kirsi 8 otsas oleva laste mänguväljaku ja spordiplatsi ümber, Neste bensiinijaama kõrval, Tiina Pizza ümber - ühesõnaga terroriseeritakse tervet asumit Mustamäe tee alguses Marja poe piirkonnas, » võttis üks lugeja asja kokku.

«Külastan üsna tihti Männiparki oma peagi kaheseks saava tütrega. Väga ebameeldiv on olnud vaatepilt, kus mõned vene keelt kõnelevad emmed pargipingil siidrit/õlut kurgust alla kulistavad ja loomulikult suitsu ka kõrvale popsivad. Mina olen neile peale sattunud kaks korda, õhtul kella viie-kuue paiku,» lisas teine.

Mustamäe nimetati joodikute meelispaikadena veel Lepistiku parki ja Parditiigi ümbrust.

Nõmmel aga olevat joodikutega probleem lausa linnaosa keskuses. «Nõmme keskuses, lausa Nõmme Ema kuju juures pinkidel istuvad pudelitega. Väga häiriv, kui sealt nende eest mööda käia,» kurtis üks lugeja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles