Fotod: vaata, milline näeb välja uus Clazz!

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veebruaris teatas Tallinna ühe populaarseima džässiklubi omanik Auri Hakomaa, et koha aeg sai Tallinna jaoks läbi ning seetõttu sulgevad nad uksed. Fännidel ei tulnud aga kaua kurvastada, sest Clazz on taas avatud.

Clazzi uueks omanikuks on Tresmark OÜ, millele kuulub ka vanalinnas asuv baar-restoran Chicago 1933 ja 12 aastat turul olnud pubi Scotland Yard.

«Tresmark OÜ soetas kogu tervikvara, kaasaarvatud kaubamärgi, et jätkata meie firmale omast stiili - muusika ja maitsed,» kommenteeris ostu Clazzi tegevjuht Kristi Punnisson. Hakomaa mingeid soovitussõnu uutele tegijatele kaasa ei andnud: «Meil ei olnud ühtegi kokkupuudet, pole üldse suhelnud omavahel,» ütles Punnisson.

Olgugi, et Clazzi nimi on samas jäänud, pole tegevjuhi sõnul võimalik täpselt sama asja teha, kuid stiil on siiski jäänud samaks. «Meie programmijuht on Teele Viira, kes oli ühtlasi varasemalt Clazzi majamuusik ja tundis seda õhkkonda, mis Clazzis oli. Tema käe läbi on tulnud programmi uuendusi, kuid samas on kavas esindatud kõik need, kes siin varasemalt ennast laval koduselt tundsid,» ütles tegevjuht ja lisas kindlalt, et Clazz oli ja jääb dšässiklubiks ja elava muusika traditsiooni edasikandjaks Tallinna vanalinnas.

Vana Clazz oli tuntud ka oma kõrgete hindade poolest, 0.3 liitrine õlu maksis nelja euro ringis. Punnissoni sõnul on praeguses Clazzis hetkel sellised hinnad, mis on Tallinna vanalinnas täiesti normaalsed. «Me pole millegagi üle pingutanud, samas pole ka liiga odav. Kõige soodsam 0.3 liitrine õlu maksab 3.5 eurot. Ma arvan, et see on täitsa hea hind vanalinna kohta,» kommenteeris ta Clazzi hinnaklassi.

Punnisson rääkis, et tagasiside Clazzi taasavamisele on väga positiivne olnud. «Kogu ehituse perioodil oli uks lahti, inimesed astusid pidevalt uksest sisse ja tundsid hästi suurt heameelt selle üle, et Clazz taas avatakse,» rääkis ta lisades, et esimestel päevadel on külastajaid palju olnud. Hakomaa on kunagi öelnud, et Clazz oli väikse klientuuriga, kuid suurele osale klientidele ainuke ajaveetmise koht Tallinnas. Punnissoni arvates on kliendid samaks jäänud.

Uuendatud on Clazzi interjööri, kuid kõik vana, mis klientidele meeldis, on säilinud. «Oluline ja silmapaistvaim muudatus on kindlasti lava, millele oleme andnud uue hingamise nii tehnilise kui valguslahenduste poolest. Valguslahendus on terves majas muutunud,» rääkis Punnisson muudatustest.

Elavat muusikat pakutakse iga päev, piletiraha ei küsita. Peatselt avatakse ka terrass.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles