Tallinna kiirabi hankekonkursi võitja on selgunud

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabiautod.
Kiirabiautod. Foto: Ants Liigus

Tallinna kiirabi peahoone renoveerimise ja juurdeehituse hankekonkursi tähtaeg sai läbi, konkursi võitis E&G OÜ.

«Kokku oli pakkujaid üheksa, kahel puhul oli tegu ühispakkumisega. Kõik kvalifitseerusid ja edukamaks pakkujaks jäi hinnalt soodsaim E&G OÜ,»  teatas Tallinna kiirabi juht Raul Adlas.

Pakkumuse kogumaksumus on 1 329 400 eurot. Leping sõlmitakse lähiajal. 

Hanke viis läbi ja teeb ehitusjärelevalvet Tallinna Linnaehituse AS.

Tallinna linnavalitsus toetab Retke teel asuva Tallinna kiirabi peahoone renoveerimist ja juurdeehitust miljoni euroga.

 «Kiirabi peahoone on valminud 1976. aastal tüüpprojekti alusel kiirabijaamana ja tookord ei nähtud ette sellise mahuga teenust,» sõnas abilinnapea Merike Martinson. «Kuna kiirabi tegevusloa saamise üheks aluseks on kiirabitöötajate koolitus, siis praegustes tingimustes pole nende läbiviimine enam võimalik. Täiendava korrusena valmivas juurdeehituses saab avada  kaasaegsetele nõuetele vastavad ruumid ning laiendada koolitustegevust vajalikul määral.»

Tallinna kiirabi osutab praegu teenust 20 kiirabibrigaadiga Tallinnas ja sellega piirnevates valdades Harjumaal. 2015. aasta lõpuks on kavas laiendada tegevust 24 brigaadini, kus hakkab tööle ligi 450 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles