Õllesummeril tabati kahe päevaga viis joobes alaealist

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer.
Õllesummer. Foto: Jelena Rudi

Üleeile alanud festival Õllesummer on siiani kulgenud politsei jaoks rahulikult ning korrakaitsjad on pidanud tegelema vaid üksikute seaduserikkujatega.

«Õllesummeri ajal tegeleb politsei eelkõige avaliku korra tagamisega nii lauluväljakul kui ka lauluväljaku ümbruses. Meie tegevuse üks prioriteet on see, et alkohol ei oleks alaealistele kättesaadav. Politsei pöörab Õllesummeri jooksul tähelepanu nii müügikohtadele kui ka võimalikele olukordadele, kus täiskasvanud ostavad alaealistele alkoholi,» ütles Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo juht Valdo Põder.

«Loomulikult pöörab politsei kõrgendatud tähelepanu ka liiklusele, eelkõige võimalike joobes juhtide väljaselgitamisele. Autojuhid peaksid enne rooli istumist olema veendunud enda kainuses ning kindlasti tuleks takistada purjus inimese rooli istumist,» lisas ta.

Eile tabas politsei Õllesummeril ühe alkoholi tarbinud alaealise. Samuti registreeriti kaks liiklusseaduse rikkumist ja kaks vargust.

Üleeile tabati neli alkoholi tarvitanud ning kaks suitsetanud alaealist. Veel kaks alaealist jäid vahele tubakatoote omandamise ja omamisega. Üks isik toimetati kainestusmajja ennast välja magama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles