Eyjafjallajökull (Eyjafjallajökull)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Islandil hakkas 2010. aastal ootamatult sihikindlalt purskama keelt sõlme ajava nimega vulkaan Eyjafjallajökull, siis tähendas see lennureisijate jaoks üle maailma parajat peavalu ja rohkelt soovimatuid sekeldusi. Alaini (Danny Boon) ja Valerie (Valerie Bonneton) jaoks oli tegu aga sootuks hullema katastroofiga, sest kui nad soovivad tõesti õigeks ajaks jõuda oma tütre pulma idüllilisel Kreeka saarel, tuleb selleks ette võtta hullumeelne reis läbi Euroopa ja seda teineteise seltsis. Aastate eest lahutatud endised abikaasad peavad ajutiseks alla neelama lausa patoloogilise põlguse ja viha, mida nad üksteise suhtes tunnevad, ning tegema koostööd ühtse eesmärgi nimel. Tagajärjed võivad olla täiesti ettearvamatud...


Menufilmi "1+1" produtsent ja stsenarist Laurent Zeitoun ning režissöör Alexandre Coffre toovad meieni lustaka ja peadpööritavas tempos kulgeva komöödia, mis hoiab elus selliste legendaarsete prantsuse koomikute nagu Louis de Funès', Bourvili ja Pierre Richard'i traditsioone ja pärandit.




Prantsusmaa 2013

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles