Pirital on ka sel suvel avatud aiad

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pirita Selts

Kui näete Pirital liikudes mõne aia peal bannerit «Avatud aiad», siis astuge aga julgelt aiaväravast sisse ning saategi vaadata aeda, kuhu tavaliselt ei satu.

«Aedades on avatud väikesed aiakohvikud ja mitmeski toimuvad huvitavad õpitoad.

«Avatud aiad» on Pirital juba kolmandat aastat ja sellel aastal juulis ja augustis,» ütles Pirita Seltsi juht Lea Nilson.

Täpsema info leiab seltsi kodulehelt või facebookist «Pirita Selts». Ilmunud trükised saab võtta aga Pirita Selveri infolauast või ise kodulehelt välja trükkida.

Täna, 9. juulil on Pirita linnaosas, Lepiku asumis, Põldma tänav 6 asuv eraaed avatud kella 17-20. See on avar kõrghaljastusega aed, kuhu mahuvad nii lilled kui ka kaheksa-aastase poisi sportlikud tegevused.

Aias on avatud aiakohvik «Oskar ja sõbrad» ja «Mojitobaar Erik»; kella 18-20 on kohal tuntud metallikunstnik/sepp Heigo Jelle, kellelt võib küsida nõu metallaedade ja tulekollete asjus. Perenaise näpuosavad sõbrad pakuvad müügiks või tellimiseks: ehteid, trühvleid siidisalle, riidest mänguasju, klaasist vaase, aiapõllesid.

Kella 17-20 toimub Rohevahetus - võta kaasa oma laiutama hakanud taim ja vaheta või anna see kellegile teisel kes seda soovi. Kella 16-17 toimub aias Vinyasa jooga õpituba, kuhu oodatakse osalema (max 20 inimest, osalustasu kolm eurot) ja eelregistreerimine meilile piritaselts@gmail.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles