Vaata, millised liikluspiirangud ootavad ees järgmisel nädalal

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lisaks osaliselt suletud Pärnu maanteele ja Tondi tänavale jääb alates esmaspäevast, 7. juulist Liivalaia – Suur-Ameerika tänaval Pärnu maantee ristmikul kummaski suunas alles üks sõidurada.

See tähendab, et Suur-Ameerika tänava kesklinnast väljuval suunal saab endist viisi sõita kahes reas, aga sinna pääsemiseks tuleb läbida ristmikule tekkiv pudelikael.

Samuti suletakse Vineeri tänav, ümbersõit toimub Veerenni ja Tehnika tänava kaudu. Veel viiakse Pärnu maantee viaduktil kogu liiklus linnast väljuvale suunale ning kummaski suunas jääb alles üks sõidurada. Samal ajal käib viadukti remont ja ka viadukti all on piiranguid.

7. juulil algab ka kõrgepingekaablite paigaldamine Narva maanteel, Vilmsi tänava ja Russalka ristmiku vahel. «Kummaski suunas jääb üks sõidurada ning võimalusel avatakse muutsuunaliiklusega rada. Üritame sättida seal teetööde masinad nii, et jätkuks ruumi kolmandale sõidurajale, mis hommikul oleks linna siseneva, õhtul linnast väljuva suunaga. Muutsuunarada hakkavad tähistama märgid ning sel ajal, kui rada on kasutuses, on väljas liikluse reguleerijad,» rääkis transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles