Paras pähkel (The Nut Job)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Väike isepäine orav nimega Pahur (Ivo Uukkivi) elab linna pargis koos paljude teiste loomadega – hiired, mutid, rotid ja muidugi terve pande teisi oravaid. Pärast Pahura põhjustatud õnnetust, mille käigus kogu pargirahva talvine toiduvaru vastu taevast lendab, kästakse tal pargist igaveseks lahkuda. Nüüd peab Pahur leppima raske eluga otse linnatänavail. Õnneliku juhuse tõttu sattub Pahur aga Maury pähklipoodi – koht, mis võib päästa tema enda ja kogu pargipere saatuse. Selgub aga, et pähklipood ei sisalda eneses ainult rikkalikku pähklivalikut, vaid ka midagi ootamatult ohtlikku, millesse orav Pahur nüüd paratamult segatud on...



Tulvil vapraid kangelasi, kavalaid pahalasi, üliohtlikke päästeoperatsioone, koomilisi kaklusi ning lihtsalt nabani nalja, on PARAS PÄHKEL üks lahedalt lõbus ja pööraselt tempokas animaseiklus kogu perele.



Film linastub eesti keeles, nii 2D-s kui 3D-s. Tegelastele andsid oma hääled Ivo Uukkivi, Eduard Toman, Tarvo Krall, Emil Rutiku ja teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles