Naise surmaga lõppenud avarii põhjustaja oli varem karistatud

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Karli Saul

Harku vallas täna pärastlõunal surmaga lõppenud liiklusõnnetuse põhjustaja, 37-aastane BMW maasturi juht on ka varasemalt liiklusrikkumistega politseile silma jäänud ning karistada saanud.

Paar kilomeetrit enne traagilist õnnetust Paldiski maanteel mõõtis politseipatrull BMW-l sõidukiirust, kuid kuna see jäi lubatu piiresse, ei olnud põhjust teda peatada. BMW juht viidi võimaliku joobe tuvastamiseks ekspertiisi.

Vahetult pärast seda, kella 13.50 ajal aga põrkas möödasõitu teinud BMW Paldiski maanteel Harku ristmikult paarsada meetrit Keila pool kokku sõiduautoga Mazda, mille roolis oli 45-aastane Merle, kes hukkus sündmuskohal.

Saadud löögi tulemusel põrkas BMW kokku veel temaga samas suunas sõitnud Mercedese väikebussiga ning veel ühe vastu tulnud Mazda sõiduautoga. Lubatud suurim sõidukiirus antud teelõigul on 90 km/h.

Keegi teine liiklusõnnetuses vigastada ei saanud. BMW juht viidi võimaliku joobe tuvastamiseks ekspertiisi.

Liiklusõnnetuse põhjuste selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles