Neljapäeval Postimehes: Tallinna liiklusolud lähevad järgmisel nädalal veel hullemaks

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Kes arvas, et Tallinna liikluses asjad enam hullemaks minna ei saa, on rängalt eksinud. Juba alates järgmisest nädalast toovad suvised teetööd kaasa terve rea uusi piiranguid, mis kestavad kuni augusti lõpuni.

Lisaks osaliselt suletud Pärnu maanteele ja Tondi tänavale jääb alates esmaspäevast Liivalaia-Suur-Ameerika tänaval Pärnu maantee ristmikul kummaski suunas alles üks sõidurada. See tähendab, et Suur-Ameerika tänava kesklinnast väljuval suunal saab endist viisi sõita kahes reas, aga sinna pääsemiseks tuleb läbida ristmikule tekkiv pudelikael.

Samuti alates esmaspäevast on suletud Vineeri tänav, ümbersõit Veerenni ja Tehnika tänava kaudu. Veel viiakse Pärnu maantee viaduktil kogu liiklus linnast väljuvale suunale ning kummaski suunas jääb alles üks sõidurada. Samal ajal käib ka viadukti remont ja ka viadukti all on lühiajalisi piiranguid.

7. juulil algab ka kõrgepingekaablite paigaldamine Narva maantee lõigul, mis jääb Vilmsi tänava ning Russalka ristmiku vahele. «See tähendab, et kummaski suunas jääb avatuks üks sõidurada ning võimalusel avatakse veel muutsuunaliiklusega rada vastavalt tipptundide liiklusvoogudele. Üritame sättida seal teetööde masinad nii, et jätkuks ruumi ka kolmandale sõidurajale, mis hommikul oleks linna siseneva, õhtul linnast väljuva suunaga. Muutsuunarada hakkavad tähistama vastavad märgid ja koonused ning sel ajal, kui rada on kasutuses, on seal väljas ka liikluse reguleerijad,» rääkis transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa.

Millised muudatused Tallinna liikluskorralduses suvekuudel veel aset leiavad, loe pikemalt neljapäevasest Postimehest või Postimees Plussist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles