Video: vastast naksanud Suarez võib jõuda Offspringi repertuaari

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja, Berliin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«See Suareze värk ajas küll närvi,» pahvatas Offspringi laulja Dexter Holland, kui talt viimase aja inspireerivaimate sõnumite kohta küsida. Muusik viitas  hiljutisele  jalgpalliskandaalile, kui Uruguai ründaja Luis Suarez hammustas mängu ajal Itaalia kaitsjat Giorgio Chiellinit. Vaata videointervjuud festivalil Tallinn Star Weekend!

«Punk on tänagi see, mis ta ikka on olnud – paiskab õhku küsimusi, on vaba konventsionaalsusest, mässab võimu vastu,» rääkisid laulja Dexter Holland ning kitarrist Kevin John Wasserman aka Noodles, kes on muide varem kord puhkuse ajal ka Tallinna sattunud. Nüüdki kiidavad mehed Eestimaa pealinna, vanalinnas õhtustamist ja kahjatsevad, et seegi kord ei jää aega pealinna pungiskeenega tutvust teha.

 Mis on 1984. aastal moodustatud bändi pikaajalise edu saladus?  «Teeme seda, mis meile meeldib, saame omavahel hästi läbi, kuigi mõnikord vaidleme. Kirjutame muusikat sellest, mis meid puudutab. Isiklikest asjust ja sellest mis maailmas juhtub,» rääkisid mehed. 

Tallinna kontserdil tähistas bänd ka oma rahvusvahelise tähelennu toonud albumi Smash! kahekümnendat juubelit ning oma lemmikuid oodanud publik ei pidanud pettuma. «Offspring jätkab vanal rajal, soovime kõlada nagu meie,» rääkisid muusikud. 

Kuidas on «sex, drugs and rock» elustiiliga? «Viskasin siin nalja, et mul on naine ja poeg kaasas, ei saagi stripiklubisse minna, aga ega ma sinna poleks läinud niikuinii,» muheles Noodles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles