G4S rannavalve tuvastas juunis Tallinnas 913 korrarikkumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita rand.
Pirita rand. Foto: Raigo Pajula

Tallinna viies rannas külastajate turvalisust tagav G4S rannavalve lahendas juunis 913 avaliku ja heakorra rikkumist. Üle poole korrarikkumistest – kokku 553 – registreeriti Stroomi rannas.

Pirital oli niisuguseid juhtumeid 189, Harkus 99, Kakumäel 61 ja Pikakaris 11. Pea pooled korrarikkumistest on seotud klaastaara kaasavõtmisega, teine põhiprobleem on lemmikloomade avalikku randa toomine.

Esmaabi osutasid G4S rannavalve töötajad esimesel suvekuul 99 korral. Valdavalt tuli abi anda lõikehaavade ning marrastuste puhul, kaks korda oli tegu päikesepõletusega. Kiirabi väljakutsumiseks pole põhjust olnud.

Juuni suurim külastajate arv, 9100 inimest loendati Pirita rannas juunikuu viimasel päeval. Stroomi rannas lugesid rannavalvurid samal ajal kokku 2500, Kakumäel 1500, Harku järve ääres 1200 ja Pikakaris 280 inimest.

Eile nautis Pirital kell kolm pärastlõunal ilusat suveilma 15 000 rannakülastajat. Viimati oli umbes sama palju inimesi korraga Pirita rannas 2007. aasta suvel.
Kõige operatiivsemat infot ilma- ja suplusolude ning rahvaarvu kohta Eesti suuremates supelrandades on võimalik leida veebiaadressilt www.g4s.ee/rannad .

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles