Üks kohtumine (Une rencontre)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pierre (François Cluzet) on edukas advokaat, armastav pereinimene ja kahe lapse vastutustundlik isa. Kaunitar Elsa (Sophie Marceau) on populaarsuse kiirtes kümblev kirjanik, kes püüab peaaegu poole noorema armukese embuses lahutusest toibuda ning kasvatab teismelist tütart.


Pärast ootamatut tutvumist raamatumessi lõpetamispeol muutub Pierreʼi ja Elsa süütu kohtumine raskesti valitsetavaks armumiseks. Hoolimata oma armastusest abikaasa (Lisa Azuelos) vastu ja püüdlustest talle truuks jääda, ei suuda mees lakata uuele kolleegile mõtlemast. Elsa aga, kes siiani oli juhindunud reeglist mitte iial abielumeestega sehkendada, tajub, et tema põhimõtted hakkavad kokku varisema.


Läinud lahku ilma telefoninumbreid vahetamata, usaldavad nad sündmuste edasise käigu saatuse hoolde, visandades mõttes oma tutvuse edasisi stsenaariume. Kas aga armumisel esimesest silmapilgust on tulevikku ning kas see võib ka millekski enamaks kasvada?..

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles