Welcome to New York (Welcome to New York)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahvusvaheline pankur George Devereaux on brutaalne seksisõltlane ja tõeline universumi kuningas. Kokaiin, šampanja, eralennukid ja kaunid naised on tema elu lahutamatuteks saatjateks. Kiimase kõutsina suudab ta ette võtta terve prostituutide armee ja peale seda ikka loomalikult ihaleda iga mööduvat naist. Kui härra Devereaux liiga kaugele läheb ja vägisi võtma hakkab, ilmub mängu tema tõeliselt Macbethilik abikaasa Simone, kelle jaoks pole mingi probleem raha ja võimuga kinni mätsida mehe koletislikud teod.


Hulljulge, äge ja jahmatav Abel Ferrara film on inspireeritud prantsuse majandus- ja poliitikategelase, Rahvusvahelise Valuutafondi endise juhi Dominique Strauss-Kahni juhtumist. Peaosalise Gérard Depardieu šokeeriv roll ähkivast seksmaniakist ei paljasta mitte ainult teda ennast, vaid avab ka tagaukse politiikute-rahameeste räpasesse maailma.



Prantsusmaa / USA 2014

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles